Hyatt International

"Vi samarbejdede med Cubiks om at skabe vores ledelsesmodel. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med deres team."

Hyatt havde brug for at implementere en ny tilgang til deres ledervurdering, hvor strukturen i højere grad afspejlede, hvor virksomheden var på vej hen. Deres eksisterende ledelsesmodel afspejlede ikke fuldt Hyatts forventede udfordringer og overgangen til en ny kultur.

International fodaftryk

International fodaftryk

En global virksomhed med bredt anerkendte, førende mærker i industrien

Verdensomspændende portefølje

Verdensomspændende portefølje

Over 600 unikke ejendomme i 52 forskellige lande

Til stede i 6 kontinenter

Til stede i 6 kontinenter

Mere end 95.000 medarbejdere, der betjener millioner af gæster hvert år

Udfordringer

Cubiks blev inviteret til at hjælpe med at skabe en "fremsynet" model, baseret på hvad der ville være nøglen til virksomhedens succes i fremtiden. Cubiks teamet skulle dernæst bygge bro mellem denne nye model og Hyatts nuværende ledelsesvurderinger.

Hyatt skulle bruge den nye ledelsesmodel og -vurderinger verdensomspændende, så Cubiks internationale ekspertise gjorde os til den rette partner. De havde også brug for en løsning, der var skræddersyet til perfekt at afspejle deres kultur og Cubiks tilbød den nødvendige fleksibilitet til at opnå dette.

Løsninger

De to organisationer arbejdede tæt sammen om at designe en robust tilgang, der ville udstyre Hyatt med de nødvendige redskaber til rekruttering af nye ledere, samt forfremmelse af egnede kandidater internt. Cubiks eksperter kortlagde Hyatts ledelsesmodel til PAPI 3 personlighedsspørgerammen. Dette gjorde det muligt for Hyatt at iværksætte en striks, effektiv proces til vurdering ledere internationalt, skræddersyet til enten kandidat- eller lederskabsniveau.

Cubiks teamet lavede også interviewspørgsmål baseret på  personlighedsspørgerammen, til at vejlede HR og linjeledere i deres interviews. ’ideel adfærd’ blev identificeret for hver af Hyatts kompetencer, så HR nemmere kunne identificere medarbejdere med talent og øge kvaliteten af udvælgelse og interne forfremmelsesprocesser.

Resultater

Kraftfuld indsigt for udvælgelse, udvikling og forandringsledelse:

  • Interview med PAPI 3 lader hurtigt HR identificere, hvorvidt kandidater har potentiale til at passe ind i Hyatts kultur. Interviewguiderne fungerer som et samtaleværktøj, der udruster intervieweren til dybdegående udforskning af hver enkelt profil.
  • Med hensyn til udvikling, har PAPI 3 bragt værdi for lederne på Hyatt. Indsigten er blevet integreret i deres udviklingsplanlægning, hvor ledere kan udnytte de personlige coaching tips i deres rapporter.
  • De personlighedsbaserede interviewguides er også blevet brugt til at fremme ændringerne i hele organisationen og har bragt et nyt niveau af bevidsthed til lederne i Hyatt. Denne nye bevidsthed, har bistået Hyatt i overgangen til en ny kultur på ledelsesniveau.