ArcelorMittal

“Det var afgørende, at den partner vi valgte, havde et globalt fodaftryk, der matchede vores, samt fleksibiliteten til at tilpasse deres værktøjer og processer til vores værdier”

International rækkevidde

International rækkevidde

Multinational stålfremstillingsvirksomhed.

Verdensomspændende tilstedeværelse

Verdensomspændende tilstedeværelse

Opererer i 60 lande med 260.000 ansatte

Ledelse på globalt plan

Ledelse på globalt plan

Globalt program til at identificere fremtidige ledere

Udfordringer

ArcelorMittal henvendte sig til Cubiks grundet et behov for at udvikle personale med højt potentiale. De ønskede at identificere det bedste ledelsestalent i firmaet og identificere eventuelle talenthuller på tværs af organisationen, for at finde de folk, der er nødvendige for virksomhedens fremtidige vækst.

ArcelorMittal ønskede at udvikle en ny generation af ledere som led i deres ambitioner om at skabe en mere mangfoldig virksomhed. De havde brug for at undersøge, hvordan grundlæggende lederskabskompetencer blev demonstreret på daglig basis og bruge denne viden i virksomhedens ”10 gyldne regler” for ledere.

Løsninger

Vi udviklede en skræddersyet Cubiks 360 spørgeramme til at vurdere præstationer, og brugte PAPI3 til at identificere nøgle-personlighedstræk. Dette gav ArcelorMittal den information, de havde brug for til at forstå lederes præferencer og adfærd på arbejdspladsen. Resultaterne blev derefter samlet og analyseret for at identificere det overordnede potentiale. 

Resultater

Projektet har givet ArcelorMittal international success:

  • Afprøvet med 300 deltagere på ArcelorMittals Universitet, hvorefter det blev implementeret internationalt
  • Levering af flere hundrede leder-assessments på tværs af Europa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika og Asien.
  • ArcelorMittal er blevet nævnt i det globale HR firma Aon Hewitts’ liste over top virksomheder for ledere (placeret på top 7 i Europa).