Kompetenceledelse

Basis for vurdering og udvikling

Hvilke kompetencer er der behov for, for at drive jeres virksomhed fremad? Hvis I ikke kender svaret, hvordan har I så tænkt jer at udvælge egnede kandidater, identificere potentiale eller udvikle jeres folk? En virksomhedsdækkende kompetenceramme vil definere den adfærd og arbejdspraksis der er nødvendig for success. Den vil også danne grundlag for rekruttering, udvikling og karriereforløb.

Med kompetenceledelse kan I:

Sikre gennemsigtighed og kvalitet i jeres udvælgelses- og udviklingsprocesser.

Integrere jeres kernekompetencer i redskaber og tjenester til at evaluere jeres præstation på konsekvent vis.

Rekruttér, identificér, udvikl og forfrem personer mere effektivt.

 

Tre kompetence grene

Cubiks kompetenceramme bliver brugt af tusinder af HR-professionelle og afdelingschefer over hele verden. Den er baseret på omfattende forskning og indeholder 53 kompetencer delt op i fem grupper: Tænkning; Relationer til andre; Ledelse; Selvforvaltning; Præstationsorientering.

Cubiks Leadership Model lader arbejdsgivere anvende en konsekvent metode, når der skal udvikles ledelseskompetencer, med en klar beskrivelse af deres opgaver og ansvarsområder på fire organisatoriske niveauer.

Cubiks online Competency Profiler-spørgeskema vil hjælpe jer med at forstå, hvilke kompetencer i skal være på udkig efter. Inviter interne job-eksperter til at bedømme vigtigheden af kompentencerne for en bestemt rolle eller funktion, og saml derefter resultaterne for at se, hvor der er konsensus.

Kort:

Fuldt justerbare lister af værktøjer og tjenester til at assistere med kompetenceledelsen.

Videnskabeligt baserede værktøjer, designet af eksperter.

Udvikl en integreret metode for at få mest muligt ud af jeres HR-aktiviteter.

Definitive kompetencerammer, udviklet gennem omfattende forskning.

Lokal viden og kulturelt kontekstuel support, på verdensplan.