Udvælg

Lad os tale sammen

Optimér jeres rekrutteringsløsning og få alle berøringspunkter med ved jobinterviews, øverlser og samtaler, der tilføjer reel indsigt.

I har screenet jeres kandidater for at identificere de potentielt bedst egnede. Nu er det tid til at fokusere på jeres shortliste.

At vælge det bedste talent på dette stadie er en kompleks og dynamisk proces. For at kunne danne en holdbar forudsigelse i forhold til fremtidig jobperformance, er I nødt til at evaluere kandidaternes evne, adfærd og personlighed. Udvælgelsesprocessen er også jeres mulighed for at styrke jeres virksomheds brand, værdier og kultur.

Af disse årsager gør vores fleksible assessments jer i stand til give jeres kandidater arbjedsrelaterede øvelser på alle niveauer. Igennem vores portefølje kan I regne med præcis indsigt fra fleksible rapporter og interview guides.

Vi vil assistere så meget, som I har behov for; udførelse af assessments, feedback-diskussioner og samtaler på jeres vegne. Skulle I ønske det, kan vi også uddanne jeres folk i at levere alt in-house. Valget er jeres.

Udvælg i praksis

En dynamisk rekrutteringsløsning kan hjælpe de ansvarlige og kandidaterne med at samarbejde på mange forskellige niveauer.

En forøget interview-success fra 1:3 til 2:3 hos en ledende detailforhandler.

Tid sparet for rekruttører i EE, med reducerede frafaldsrater og et løft til fastholdelsen.

Over en million skræddersyede vurderinger hvert år på over 30 sprog.

Arbjedsgivere sætter en ny standard for udvælgelse og vurdering.

 

Kontakt os

 

"Vi samarbejdede med Cubiks om at skabe vores ledelsesmodel. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med deres team."

Vice President Human Resources, Hyatt International