Sortering

Rart at møde dig

Førstehåndsindtryk er vigtige. Derfor er tidligt samspil med kandidater meget vigtigt for at rykke udvælgelsesprocessen fremad.

Med en stærk sorteringsproces kan I fremvise det bedste, I har at byde på. Samtidig kan I lave en tidlig vurdering af jeres kandidater imod de krav rollen stiller, og I vil skabe en positiv oplevelse for kandidaten, før I overhovedet har mødt hinanden.

Alt dette med minimalt udlæg, således at I kan prioritere jeres tid og jeres budget på senere stadier i rekrutteringsprocessen.

Cubiks' fremgangmåde er en fleksibel portefølje af redskaber til online kandidatudvælgelse, der tilbyder udfordrende, interaktiv vurdering med videnskabelige resultater til følge.

Det inkluderer alt sammen automatiske resultater der effektivt lader dig screene de mindst egnede kandidater ud, således at I har mere face-to-face tid med de mennesker I gerne vil møde.

Sortering i praksis

En stærk proces til at identificere og tiltrække de mennesker, I virkelig gerne vil møde, kan levere betydelige resultater.

Dynamiske spørgeskemaer forøger engagement og reducerer drop-out raten med op til 30%.

Rekrutteringstiden reduceret med 50% for en kendt detailforhandler.

Omkostningsbesparelser i rekruterringsprocessen på over £1 mio. om året for UK Civil Service Fast Stream.

Uafhængigt anerkendt, heriblandt Onrec-prisen for "mest innovative måde at tiltrække nyuddannede kandidater" ("Most innovative way of attracting graduates").

 

Opdag hvordan Cubiks kan hjælpe med at udvikle jeres talent

"Vi samarbejdede med Cubiks om at skabe vores ledelsesmodel. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med deres team."

Vice President Human Resources, Hyatt International

Stay Sharp

Trends, insights, best practice, thought-leadership... it's good to learn.