Talentidentifikation

Hvad nu?

Din eksisterende arbejdsstyrke er fyldt med skjult talent. Vi kan hjælpe dig med at kaste lys over dine fremtidige stjerner.
 

For dyrke og bibeholde dit talent er du nødt til at vide, hvordan man identificerer og frigør reelt potentiale. Men det første skridt er at fastslå, hvad potentiale faktisk betyder i din virksomhed.

Vores eksperter kan arbejde med dig for at definere hvordan dette ser ud i din forretningskontekst. Når du så ved, hvad du har brug for, har vi en suite af værktøjer og tjenester til talentledelse der kan hjælpe dig med at udvælge dem, der passer med din vision.

Erfaringen siger, at effektiv talentledelse og bevarelse er vejen til en energisk og engageret arbejdsstyrke.

At identificere medarbejdere, der er i stand til at bygge på deres kompetencer og rykke hurtigt videre til nye ansvarsområder, giver også rigtigt god mening for din forretning. Det er trods alt dem, der vil skulle drive din virksomhed fremad i fremtiden.

Talentidentifikation i praksis

Talentvurderinger identificerer stort potentiale, og feedback giver deltagerne den praktiske viden, de har brug for for at kickstarte deres karrierer.

En end-to-end løsning for ArcelorMittal til at identificere og udvikle medarbejdere med højt potentiale i virksomheden på tværs af kontinenter.

En fuldt integreret talentledelsesproces for Carreffour France med skræddersyede træningsforløb og udviklingsplaner.

Forbedret bibeholdelse af medarbejdere med stort potentiale og en mere robust afløsningsplan.

Deltagere over hele verden melder tilbage om positive oplevelser og sætter stor pris på den opnåede indsigt.

 

Kontakt os

 

"Vi samarbejdede med Cubiks om at skabe vores ledelsesmodel. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med deres team."

Vice President Human Resources, Hyatt International

Stay Sharp