Vores kunder

Globale forbindelser. Lokal viden.

Vi yder vurderings- og udviklingsløsninger til tusinder af kunder i både den offentlige og den private sektor i over 50 lande verden over.

Vores kunder strækker sig fra små og mellemstore virksomheder til nogle af de største og mest fremtrædende arbejdsgivere i verden i dag. Vi er betroet sammarbejdspartner for store ministerier samt globale  brands i den private sektor.

Vi kan skalere op og ned på denne måde, fordi vi ikke har en universal tilgang til løsninger. Standartiserede produkter kan købes, hvis det er det, I skal bruge, eller vi kan designe skræddersyede løsninger der matcher jeres specifikke behov.

Vigtigt er, at din  kontaktperson altid er en erhvervspsykolog eller HR-konsulent, der specialiserer sig i talenthåndtering og -assessment. Læs mere om vores kundetilfredshed i beskrivelserne herunder.

 

"De føles som en udvidet del af vores team."

Director of Talent, Rentokil

Eurofins

“The Cubiks assessments help us convey the Eurofins values. They provide us with reliable, clear results. We feel ther..."

UK Civil Service Fast Stream

“The Cubiks SJT has been a highly worthwhile addition to our Fast Stream graduate test package. It has delivered a rel..."

Tata Steel

“By using PAPI we get to the core issues easier and can focus better on the character traits which are essential for a..."

Knauf Insulation

“The 360 is for us a powerful feedback tool and an important part of our Sustainable People Strategy. It enables us as..."

Alzheimer’s Society

“Cubiks bragte stringens og upartiskhed til en meget kompleks fase ‘Adapting to Deliver’, vores forandringsprogram..."

Audi

"Med Cubiks fandt vi et hold, der forstår de forretningsmæssige konsekvenser af, hvad der skulle opnås, og udviser ev..."

D&B Benelux

"Nøglen til succes for programmet var i den kombinerede tilgang, der inkluderede topperformere og linjeledere. Det opri..."

Deloitte

"Med Etray kan vi vurdere et ubegrænset antal ansøgere 24/7, og det har reduceret vores rekrutteringstid med mindst to..."

Groupama

"Gennem PAPI, har vores HR-afdeling hos Groupama Northeast stærkt forbedret objektiviteten i de interne og eksterne rek..."

ArcelorMittal

“Det var afgørende, at den partner vi valgte, havde et globalt fodaftryk, der matchede vores, samt fleksibiliteten ti..."

Pages