Vores kunder

Globale forbindelser. Lokal viden.

Vi yder vurderings- og udviklingsløsninger til tusinder af kunder i både den offentlige og den private sektor i over 50 lande verden over.

Vores kunder strækker sig fra små og mellemstore virksomheder til nogle af de største og mest fremtrædende arbejdsgivere i verden i dag. Vi er betroet sammarbejdspartner for store ministerier samt globale  brands i den private sektor.

Vi kan skalere op og ned på denne måde, fordi vi ikke har en universal tilgang til løsninger. Standartiserede produkter kan købes, hvis det er det, I skal bruge, eller vi kan designe skræddersyede løsninger der matcher jeres specifikke behov.

Vigtigt er, at din  kontaktperson altid er en erhvervspsykolog eller HR-konsulent, der specialiserer sig i talenthåndtering og -assessment. Læs mere om vores kundetilfredshed i beskrivelserne herunder.

 

"De føles som en udvidet del af vores team."

Director of Talent, Rentokil

Hyatt International

"Vi samarbejdede med Cubiks om at skabe vores ledelsesmodel. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med deres team."

Carrefour

"Vores Talent Indicator, skabt med Cubiks, har gjort det muligt for os at identificere mere en 90 unge talenter inden fo..."

L’Oréal Benelux

« Cubiks har givet os mulighed for at tage et spring fremad med hensyn til evalueringen. De løsninger, de har designet..."

Bayer

“The Future Leadership Development Centre (FLDC) is a powerful development tool for our future leaders. Participants r..."

En førende britisk detailhandler

“Vi ville have at rekrutteringsprocessen skulle være mere speciel end blot en standard løsning. Cubiks teamet har fr..."

Subsea 7

”Resultaterne fra Subsea 7s talent indikator har bidraget til det Globale Explorer Program, ved at give indsigt der ka..."

ArcelorMittal

“Det var afgørende, at den partner vi valgte, havde et globalt fodaftryk, der matchede vores, samt fleksibiliteten ti..."

Groupama

"Gennem PAPI, har vores HR-afdeling hos Groupama Northeast stærkt forbedret objektiviteten i de interne og eksterne rek..."

Deloitte

"Med Etray kan vi vurdere et ubegrænset antal ansøgere 24/7, og det har reduceret vores rekrutteringstid med mindst to..."

D&B Benelux

"Nøglen til succes for programmet var i den kombinerede tilgang, der inkluderede topperformere og linjeledere. Det opri..."

Pages