Kontakt os

Alt vores arbejde bygger på relationerne, tilliden og professionalismen som vi opbygger med vores kunder. En åben dialog er afgørende for at kunne forstå jeres problemstillinger og levere de praktiske løsninger I har behov for. 

  Spørgsmål ? Ring +45 39 48 20 50 for at tale med en konsulent eller udfyld følgende formular,

  for at blive kontaktet.

Footer - Get in touch - Form - da-dk

Interesseret? Vi hører med glæde fra dig.

Læs venligst vores privatlivspolitik

Marker dette felt, hvis du gerne vil modtage nyheder omkring vores produktløsninger og events. Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket nederst i nyhedsbrevet.

 

Topkvalitet uden grænser

Hvis din organisation opererer globalt, er du nødt til at sikre at dine talent programmer kan gøre det samme. Dette sikrer vi hos Cubiks.

Med fokus på kulturel kontekst og et udvalg af tilgængelige sprog som standard, er vores løsninger designet til at virke på tværs af internationale grænser.

Hvad end du vælger et af vore standart produkter eller en skræddersyet løsning, kan du være sikker på, at det oversættes til fair og præcise vurderinger på globalt plan.

Vores verdensomspændende netværk af regionale kontorer leverer lokal support og ekspertise; så hvorend du opererer, vil Cubiks altid være ved din side.

Cubiks Kontorer:

Agenter:

Facthum, C/Gabriel Garcia Marquez 4, Planta 0
28290 Parque Empreserial, Las Rozas
Madrid, Spain

T: +34916307180
E: info@cubiks.com W: facthum.com

Associerede selskaber:

Letnikovskaya str. 10, Building 4, Business Center
Svyatogor IV, 7th Floor, Moscow, Russia

T: +7 (495)662 12 15
E: info@cubiks.com W: case-hr.com